hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Tjen 24.000 kr. skattefrit om året med ejendomsinvestering

22. juli 2018 Redaktør 1 0 Comments

Det eneste bedre end 24.000 kroner er, hvis du får dem skattefrit. Og det er der faktisk en mulighed for.

Hvis du udlejer både et værelse eller hele dit hjem, så er de første 24.000 kr. om året skattefrie. Du kan angive dem på din selvangivelse, men de tæller ikke op i din skattebetaling.

Hvis du udlejer for mere end 24.000 kr. om året, kommer du til at betale skat af beløbet herover. Men de første 24.000 kr. i sig selv kommer du også langt med.

Det er mest oplagt for personer, der bor i de store studiebyer, særligt København og Aarhus. Her har du gode muligheder for at udleje til fx studerende for 4.000 kr. om måneden for et værelse.

Reglerne er sat op, så det er nemt for private at udleje deres boliger. Loftet er samtidigt indsat for at private ikke begynder at drive faktisk hoteldrift – men blot har mulighed for at hjælpe i særlige perioder med spidsbelastning som fx i forbindelse med studieopstart i de store byer.

Hvis du ønsker at tage udlejningen til de næste niveau, har du mulighed for at læse Danmarks eneste bog om praktisk ejendomsinvestering: 15PCT.dk.

Du har mulighed for nemt at finde lejere ved hjælp af fx Boligportal, Boligsurf – eller måske AirBnB, hvor der er adgang særligt til mange udenlandske studerende.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *