hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

3 tips til et stilfuldt køkken

3. august 2018 Redaktør 1 0 Comments

Alle fortjener et stilfuldt køkken, men nogle gange kan det være problematisk at beslutte sig for, hvilken stil og hvilket design man skal indrette køkkenet efter. Her har du 3 du tre gode råd, som sidder lige i skabet til et stilfuldt køkken.

Overvej hvilke farver du vil have i dit køkken

Første step er at vurdere, hvilke farver der passer til dit køkken. Det kan være en stor udfordring lige at finde ud af hvilke farvetoner der passer sammen.

Et godt udgangspunkt er at se på farverne på selve køkkenet. Har du et lyst køkken vil en let kontrast se fremragende ud såsom nogle lysegrå-, sølv- eller kobberlignende farver passe godt ind. Eller hvis du tør at gå lidt hårdere til værks, så prøv med nogle få hårde kontraster for at skabe lidt liv og energi i køkkenet.

Er dit køkken i en lidt mørkere stil skal man passe på ikke at inkludere for mange mørke farver. Dette kan resultere i at gå hen og blive lidt trist og dystert. Derfor anbefaler vi køkkenartikler med lidt lysere farvetoner. En godt trick til dette er at have lysere kontraster i for eksempel grydelapper, viskestykker, dækservietter og service herunder bestik og tallerkener.

De perfekte køkkenartikler

Der findes mange gode websites med køkkenartikler, men nogle af de mest populære befinder sig her i Danmark. Går du også efter kvalitet kan vi varmt anbefale Georg Jensens køkkenkollektion til dit nye smarte køkken. Dette mærke er super kendt for deres design og gode kvalitet.

Vi kan varmt anbefale deres kollektion af viskestykker, som du kan købe til overkommelige priser og som passer til ethvert køkken og pengepung lige her.

Føl dig godt tilpas i dit køkken

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit køkken. Derfor er det en god ting at finde på nogle møbler til køkkenet, som giver noget sjæl og hygge. Vi bruger i gennemsnit 60 minutter om dagen på mad. Det svarer til 7 timer om ugen, som du bruger på at lave mad.

Da vi spenderer så meget tid i køkkenet er det en god idé at gøre det så hyggeligt så muligt for alle i huset når der skal laves mad til familien.

Dernæst er det rigtig vigtig at sørge for nogle gode køkkenredskaber i form af knive og andre ting til madlavning, som skal gøre det lettere og sjovere at lave mad. Det er en god idé at investere lidt penge i noget ordentligt køkkengrej, fordi de netop holder i mange år og kan spare familien for tid og resurser på madlavningen.

Til sidst vil vi ønske dig god fornøjelse med indretningen af dit nye køkken, så du kan vise det stolt frem for både familie og venner.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *