hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Få råd til en brændeovn

Få bygget en brændeovn eller en pejs og mærk hyggen ved at afbrænde CO2 neutralt

21. september 2018 Redaktør 1 0 Comments

Noget af det mest fantastiske, er at sidde inde eller udenfor på en hyggelig kold vinterdag eller en varm sommerdag og se ilden i pejsen, brændeovnen eller i bålet. I denne artikel giver vi dig et råd til, hvordan du kan få råd til sådan en og, hvordan du mest miljøvenligt kan afbrænde CO2 neutralt.

Undersøg om du har behov for et lån

Der findes mange forskellige brændeovne, og de findes i mange forskellige varianter og priser. Det kan være en god idé at undersøge om du overhoved har behov for at tage et lån for at have råd til sådan en sag. Derfor bør du tage kontakt til en konsulent inden for et realkreditlån. Hos realkreditkonsulenten.dk, kan du finde din mester inden for realkreditlån.

På hjemmesiden kan du selv undersøge om du har behov for et lån. Der findes et lille spørgeskema, som kan besvare dit spørgsmål om hvorvidt du har behov for et lån eller ej.

Det kan være en rigtig god idé at lave et budget, så du bedre kan kontrollere dine indkomster og udgifter. På den måde kan du nemmere holde styr på, hvor meget du i realiteten kan låne. Du skal kunne betale den månedlige ydelse af dit lån uden, at din økonomi kommer under pres. Det vil sige at du skal have luft nok i budgettet til at betale af på lånet.

En konsulent vil virkelig kunne hjælpe dig ordentligt på vej. Ikke nok med det, er denne virksomhed heller ikke en bank, så de vil aldrig prøve at overbevise dig om at tage et lån, hvis du i realiteten slet ikke har behov for det. Du kan læse meget mere her på deres hjemmeside om deres konsulenter for realkreditlån.

Hygge med bål behøver ikke altid at være dårligt for miljøet

Bål og ild i pejsen eller brændeovnen er faktisk temmelig dårligt for miljøet. Dette skyldes blandt andet, at nogle husstande brænder farligt affald af. Det kan for eksempel være træ med maling på eller noget endnu værre i for af afbrænding af plastisk som virkelig også et no go.

Noget af det, som faktisk er ganske fint at brænde af, er træpiller. Træpiller er små piller, som er skraldet træ, som laves til savsmuld og derefter bliver presset sammen og bliver til små træpiller. Disse træpiller er CO2 neutrale, hvilket vil sige at de kun indeholder det CO2 som træet selv indeholder.

Når du brænder disse træpiller, svare det faktisk bare til at træet ligger på jorden og rådner, som det alligevel ville gøre på et tidspunkt. Det udskiller fuldstændig samme mængde CO2 uanset om træet bare blev liggende på jorden eller du kommer det i bålet eller brændeovnen og brænder det af der. På den måde, gør du faktisk ikke noget ”ulovligt” ifølge miljøet og de kan frit brænde disse træpiller.

Denne måde er meget mere miljøvenlig end mange andre måde at afbrænde på. Det er faktisk muligt at købe store mængder af disse træpiller, så du kan få dem til billige penge.

Stampemøllen.dk er en virksomhed som producerer disse træpiller. Det er en fantastisk virksomhed inde for denne branche, og du kan nemt få fat i en masse træpiller hos dem. Besøg hjemmesiden og find din leverandør af træpiller.

Gør du brug af disse råd, vil du meget nemt komme til at få nogle hyggelige stunder med bålet eller pejsen, hvor du stadig kan have god samvittighed over for miljøet. Derudover kan du få meget gavn af, at få dig en realkreditlånskonsulent, som kan hjælpe dig på vej med dine drømme i fremtiden.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *