hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Sådan får du det perfekte familiehjem

13. juli 2017 Redaktør 1 0 Comments

Det perfekte familiehjem er mange menneskers store drøm. En drøm om at finde den perfekte bolig hvor familielivet kan starte. Det er sundt at drømme for så man har noget at gå efter i sit liv, men det er samtidig vigtigt at være realistisk og klar når du higer efter det perfekte familiehjem.

Læs videre og du får inspiration til hvad du skal fokusere på, hvis din indre om det perfekte familiehjem skal blive en realitet.

Få professionel rådgivning

Når du og din partner skal have fat i det perfekte hjem til familien, så er det essentielt at i benytter jer af professionel rådgivning. Dermed er I sikret hvis der skulle opstå forskellige komplikationer med bolighandlen. For boligmarkedet i Danmark er efterhånden blevet så kompliceret, at det er nødvendigt med professionel sparring.

Du har mange drømme, når du tænker på det perfekte familiehjem og med professionel sparring får du hurtigt indblik om drømmen kan blive en realitet. En professionel sparringspartner sætter dig hurtigt ind i økonomien og markedet, så du kan få en realistisk hjem. Du kan for eksempel tage kontakt til en boligadvokat, for at få vejledning. Det kan du gøre lige her.

Få styr på økonomien

Inden i sætter jer ned sammen en professionel sparringspartner så sørg for at have ordn i økonomien. Har du en komplet oversigt over din økonomi? Hvad er dine indtægter, udgifter og hvad du har råd til at sidde for om måneden. Har i en stor nok opsparing så i kan betale udbetalingen på huset eller skal i sparre mere op. Skal ferierejsen måske skrottes så i har råd til at købe huset.

Der findes også mange typer boliglån. Skal det være flexlån med variabel rente eller et lån hvor renten er den samme gennem hele boliglånet.

Det er vigtige ting at gennemgå – ellers kan det gå grueligt galt og du kan ende i luksusfælden, som et af de unge par, du svor du ikke vil blive.

Ordentligt område

Når I sidder ned og vurderer hvilke hus i skal have så er det vigtigt at overveje hvilke områder i kan se jer selv bo i – og hvilket område der er mest potentielle i. Der er stor forskel på den lokale udvikling rundt omkring i Danmark. Sæt jer derfor grundigt ind i forholdene i de områder i skal vælge i mellem. Er der skole i nærheden, hvor langt væk er den nærmeste større by – og hvad er mulighederne i den – og hvordan ser det ud i forhold til arbejde. Det er meget vigtige overvejelser at sætte sig ind i så den rette lokation bliver valgt, i forhold til jeres behov.

Sørg for at der er plads nok

Det er vigtigt at det hus I ender med at købe har nok plads til den familie i ønsker. Hvis i kun vil have et barn, så er ét børneværelse måske nok. Men hvis i gerne vil have flere børn så er det vigtigt at få et hjem fra starten hvor der er plads til det hele. Du vil måske gerne have et lækkert legeværelse til ungerne, hvor legoklodserne, barbie dukkerne, brio og Misioo boldbassin kan være. Hvis du gerne vil se om dit drømmehjem har plads til et boldbassin fra Misioo kan du klikke her.

 

Med disse råd i bagagen er du godt på vej til at finde drømmeboligen. God boligjagt herfra.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *