hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Pynt op til påske i din bolig

28. marts 2018 Redaktør 1 0 Comments

Påsken er lige rundt om hjørnet, og allerede nu er de fleste danskere gået på påskeferie. Skal du være vært for årets påskefrokost eller ønsker du blot at komme i den helt rigtige påskestemning? I denne artikel finder du inspiration til, hvordan du let selv kan lave pynt, som passer perfekt til påsken.

Det er de færreste mennesker, som kan lide skriggule påskekyllinger og kæmpe påskehare ude i haven. Du kan i denne artikel finde mere dekorativt og underspillet pynt, som passer perfekt til den minimalistiske boligindretning, som de fleste danskere går efter.

Pust æg

En dekorativ måde hvorpå du kan pynte dit hjem op til påsken er ved at puste æg i bedste Blinkende Lygter stil. Det er desuden en virkelig hyggelig måde, hvorpå dig og din familie kan få en hyggelig eftermiddag. Desuden er den en billig måde at lave pynt på. Det eneste det kræver, er en bakke med æg, maling og diverse pynt, som du kan dekorere dit æg med. Husk at hæld kogende vand over æggene inden du begynder, da du på denne måde mindsker chancen for at få salmonella-forgiftning. Derefter laver du et æg i begge ender af et æg, og puster derefter al æggen ud. Derefter skal du vaske ægget grundigt og lægge ægget til tørre. Når ægget er helt tørt, males det i den ønskede farve og dekoreres med det pynt, som du synes passer til dit hjem. Derefter kan du nemt tage snor gennem ægget og hænge op på en tørret gren.

Karse

Er du vært til årets påskefrokost eller skal du medbringe noget til påskefrokostbordet? Hvad så med at være kreativ og lave din egen karse? Det er langt billigere at gå sin egen karse, og det er desuden super nemt. Det kræver blot en gammel vasket mælkekarton, maling, karsefrø og vat. Først skal du klippe eller skære bunden af en mælkekarton ud, og male den i den ønskede farve. Derefter lægger du vat i bunden af kartonen, og ægter vattet. Derefter presser du karsefrø ned i vattet. Hvis du så vander karsefrøene hver dag, vil du få lækker karse til påskens frokoster. Desuden fungerer det også, som en sød og personlig værtsgave.

Gækkebreve

Gækkebreve er ikke længere noget man blot sender for at få et lækker chokoladeæg. Gækkebreve er blevet den perfekte dekoration til påskebordet. Du kan sagtens inkorporere et gækkebrev i din bordpynt, ved for eksempel at bruge det som et bordkort.  Det eneste det kræver er blot pap i god kvalitet og en saks. Derefter er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan få ud af et stykke pap.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *