hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Sådan sparer du penge på underholdningselektronik

17. februar 2017 Redaktør 1 0 Comments

Der er få hjem i dag, der ikke har et større udvalg af underholdningselektronik. Udvalget varierer fra hus til hus baseret på, hvem der lever der, men kan du finde det alle steder. Der er imidlertid mange danskere, som bruger alt for mange penge på elektronik i forhold til, hvad de behøver. Hos nogen er det en prioritet, at de ikke vil gå på kompromis med elektronikken, mens det i andre familier skyldes uvidenhed.

Hvis du mistænker, at i bruger for mange penge på elektronik, så bør du læse med her. Vi har nemlig samlet en liste over de måder, hvor du nemmest kan spare penge.

 

Accepter ikke altid at have det nyeste

Vil du spare penge på underholdningselektronikken i hjemmet, så er det vigtigste, at du accepterer ikke altid at have det nyeste på markedet.

Der kommer konstant nye former for elektronik på markedet, og det nyeste er også det dyreste. Grundet de store forandringer, der hele tiden sker, falder prisen imidlertid også hurtigt på ny elektronisk.

Derfor er det en rigtig god idé første at købe elektronik, når det har været på markedet i et års tid. Der er en enorm prisforskel ofte, og det er meget sjældent, at elektronikken er forældet.

Prioriter med hensyn til spil

Hvis I er en husholdning, der godt kan lide spil, så kan det være en rigtig god idé at have prioriteterne på plads. Det er dyrt, hvis I både prioriterer spil til konsoller og til computeren.

I stedet bør i udvælge en favorit, så I ikke båder behøver investere i konsoller og computere til spil. Disse ting kan blive meget dyre, og de forældes relativt hurtigt.

Det kan ligeledes også være en god idé at vente lidt med at købe spil. Spil er dyrest på udgivelsesdagen, men falder hurtigt i pris efterhånden som de ikke er nyheder længere.

Pas på det du har

Meget elektronik i dag er relativt skrøbeligt. Det gælder især bærbare computere og telefoner. Du kan imidlertid gøre meget for selv at passe på dem.

Ejer du en smartphone, bør du altid investere i et mobil cover. Sådan et og andet tilbehør til mobilen kan blandt andet købes her. Et cover vil i mange tilfælde kunne beskytte din telefon fra at gå i stykker, hvis du skulle tabe den. Samtidig undgår du også at få ridser, hvilket betyder at telefonen bevarer sin værdi længere.

Når det kommer til bærbare computere, oplever mange overophedning som den største trussel. Dette forekommer, fordi den opsuger støv og nullermænd, når man bruger den. Du kan rense den igen, hvis du køber komprimeret luft som spray, og generelt bør du ikke sidde med din bærbare på skødet. Skal du transportere den, bør du også altid anvende en taske, som er beregnet til formålet.

 

Overvej at købe brugt

Hvis du er villig til at gå på kompromis med elektronik, kan du også overveje at købe brugt. Mange danskere udskifter deres elektronik ofte, og dermed kan du sagtens få billig elektronik, som ikke er forældet.

Generelt kan du forvente at betale under halvdelen af den oprindelige pris, hvis du køber brugt.

 

Hold øje med dine forsikringer

Når du køber elektronik, vil du ofte få tilbudt også at tilkøbe en forsikring. Der er imidlertid mange danskere, som ikke er klar over, at man kan købe en indboforsikring, som dækker alt elektronik i huset.

Med andre ord er der mange penge at spare for dig, hvis du finder en god elektronikforsikring og får samlet alle elektroniske apparater under samme forsikring i stedet for at forsikre dem individuelt.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *