hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

3 råd til en god efterårsbolig

3. oktober 2017 Redaktør 1 0 Comments

Efteråret er over os, og det betyder at vi skal bruge meget mere tid indenfor, end vi har gjort de sidste måneder. Det er derfor den oplagte mulighed, for at friske boligen lidt op, så du er klar til at være inde på regnvejrsdagene. Du kan friske din bolig op på mange forskellige måder, der kommer et par idéer her.

Køb et par nye møbler

Den mest oplagte måde, at friske din bolig op på, er at købe at par nye møbler. Hvis du er ved at have slidte møbler, kan det gøre meget for din bolig, hvis der kommer lidt nyt ind.

Om efteråret gælder det specielt om at have nogle møbler, der er gode at sidde i, til de regnvejrsdage, hvor der står hygge på kalenderen. Det er derfor godt, at have en god sofa og et par gode lænestole, til at sidde og se fjernsyn i eller læse en god bog.

Hvis du skal ud at kigge efter en ny sofa, kan du samtidig kigge efter en pæn sofa. En sofa er tit centrummet i en stue, og det gør derfor meget for stuens udseende at det er en pæn sofa. Det er selvfølgelig lige så vigtigt, at sofaen er god at sidde i, og det kan derfor godt være noget af en jagt, at finde den perfekte sofa. Et eksempel på en sofa der byder på komfort og også er et pænt møbel at have i stuen er en Bloomingville sofa.

Lav et hyggehjørne

En perfekt måde, at gøre din bolig klar til efteråret, er ved at lave et hyggehjørne. Et hyggehjørne skal være et sted, hvor du kan sidde med en god kop kaffe eller the og læse en god, kigge i et blad, eller se næste afsnit af din ynglingsserie.

Du kan lave et hyggehjørne, hvis du har en masse puder og et par tæpper, som du bruge til at skabe dit perfekte hjørne til afslapning. Dit hyggehjørne skal være helt dit eget sted, hvor du kan sidde og lade op og samle energi.

Hvis du har mulighed for at lave dit hyggehjørne ved et vindue, er det endnu bedre. Så kan du sidde og kigge ud på regnen, imens du slapper af.

Invester i nyt køkkenudstyr

En tredje ting, du kan gøre i din bolig, for at blive efterårsklar er at investere i lidt ny køkkenudstyr. Efterårssæsonen er det perfekte tidspunkt, at prøve nye opskrifter, og når vi alligevel er nødt til at være indendørs, kan man lige så godt bruge tiden på at lave noget lækker mad, eller bage en god kage.

Det vigtigste køkkenudstyr at have om efteråret, er en god elkedel eller en god kaffemaskine, så du har mulighed for at lave en masse varme drikke til de kolde dage. Du kan også købe en termokop, så du har mulighed for at tage en kop kaffe eller the med dig, når du skal ud af døren.

Du kan gøre det endnu sjovere at prøve nye opskrifter af i køkkenet, ved at købe lidt nyt køkkenudstyr, så madlavningen bliver lidt sjovere. Du kan fx købe en ny maskine til køkkenet, som du kan bruge efteråret på at lege med.

Det er selvfølgelig ikke helt billigt at købe nyt udstyr til køkkenet, specielt ikke hvis du gerne vil prøve kræfter med en ny køkkenmaskine, men hvis du godt kunne tænke dig noget nyt udstyr kan du tage et quick lån.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *